3 ting en god rørlegger vil unngå

Sist oppdatert Dec 11, 2023

I denne enkle guiden ser vi på tre ting en dyktig rørlegger vil unngå

3 ting en god rørlegger vil unngå

Slik ansetter du riktig rørlegger

Sørg for at du ikke blir lurt, ansett en dyktig og riktig rørlegger.

Slik velger du riktig rørlegger guide
I denne guiden finner du

Alle rørleggere eller rørlegger bedrifter ønsker å bli fremstilt på en pålitelig, ærlig og profesjonell måte. Veldig få VVS-bedrifter forteller om deres dårlige erfaringer med kunder, her er det gjerne selvskryt som er i fokus. Heldigvis gjør Rørleggerlisten.no dette enklere for deg som kunde. På vår tjeneste kan du lese omtaler fra andre ekte kunder på alle rørlegger bedrifter i Norge, her kommer sannheten frem. I denne guiden ser vi nærmere på tre ting en dyktig og god rørlegger vil unngå.

En god rørlegger vil ikke gjøre dette

Her har du tre ting en dyktig rørlegger vil unngå:

En god rørlegger vil ikke mangle fagbrev og riktige sertifiseringer

Gode rørleggere har ofte riktige sertifiseringer og bestått fagprøven. I de mest anerkjente rørleggerbedriftene i Norge, er kvalitet en prioritet, og det er vanligvis visse kjennetegn som skiller gode rørleggere fra andre. Disse inkluderer bruk av kvalitetsmaterialer, gyldige sertifiseringer og omfattende arbeidserfaring.

Mange rørleggerbedrifter i Norge kan friste deg med lavere priser enn konkurrentene, men vær forsiktig. Hvis du ønsker kvalitetsarbeid, må du være villig til å betale for det. Noen viktige sertifiseringer å være oppmerksom på inkluderer Mesterbrev, Mesterbedrift, Godkjent Våtromsbedrift og Godkjent Lærlingbedrift. For å oppnå disse sertifiseringene må en rørlegger ha bestått sin fagprøve. Når du sammenligner rørleggere på vår tjeneste, vil vi gi deg informasjon om hvem som har disse sertifiseringene og hvem som ikke har dem.

{{cta}}

En god rørlegger vil gi deg dokumentert pristilbud

En god rørlegger vil gi deg dokumentert pristilbud

Enkelte rørleggere, spesielt de som opererer i en litt mer tvilsom praksis, foretrekker å motta kontantbetaling. Det er best å unngå denne praksisen; all betaling bør være dokumentert og fakturert til enhver tid.

Det er også en god idé å utnytte muligheten til å be rørleggeren om en gratis befaring hvis de tilbyr dette. Dette gir deg sjansen til å bli bedre kjent med rørleggeren før du tar en beslutning om hvem du vil velge til prosjektet ditt. Som kunde er det du som har kontrollen over valget av rørlegger, og den mest pålitelige måten å velge en god rørlegger på er å først lese anmeldelser fra andre kunder og deretter invitere dem til en gratis anbudsvurdering.

En god rørlegger vil ikke gi deg prisestimat før de har vært på anbud

Konkurransen om kunder er alltid intens blant rørleggere, og noen useriøse rørleggere kan raskt gi deg et prisanslag før de har inspisert jobben. Det er best å unngå slike, for å få et nøyaktig prisestimat bør rørleggeren vanligvis foreta en befaring. Noen rørleggere tilbyr gratis befaring, mens andre tar betalt for denne tjenesten (ofte mellom 1 000 kr og 3 500 kr, avhengig av beliggenhet).

Basert på våre egne erfaringer har det alltid vært til fordel for kundene å bruke tjenester som for eksempel Rørleggerlisten.no. Vi setter deg i kontakt med opptil tre lokale rørleggere helt gratis. Deretter kan du invitere dem til en gratis befaring, og de rørleggerne som gir deg mest informasjon og gir deg den gode følelsen kan være det beste valget for ditt neste prosjekt.

Sist men ikke minst, gode rørleggere bruker gode materialer

Finn en lokal rørlegger til prosjektet ditt

Få tilbud fra en lokal rørlegger nå

Helt gratis

Helt uforpliktende

Få flere konkurrerende tilbud

Få et pristilbud nå