Finn en rørlegger i Tønsberg

Her ser du alle rørlegger bedriftene du kan kontakte hvis du bor i Tønsberg. Med en Rørlegger i Tønsberg kan du få hjelp med vannlekasje, renovering av bad, tilbud på varmeanlegg og mye mye mer.

Beskriv arbeidet

Beskriv prosjektet ditt så kobler vi deg opp mot en rørlegger spesialist.

Det er 0 rørleggere i listen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Listen er sortert etter best til dårligst vurdering

24/7 Vaktservice

VB Sandefjord Rørleggerservice

Ingen omtaler

av 5

VB Sandefjord Rørleggerservice

anmeldelser

Ring 97586486

Området

Sandefjord

Telefon

97586486

Epost

post@sfj-ror.no

Nettside

https://www.sfj-ror.no/

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Rehabilitering av sanitæranlegg

Varmepumper

Varmeanlegg i nybygg

24/7 Vaktservice

Bademiljø henriksen rørleggerbedrift as

Ingen omtaler

av 5

Bademiljø henriksen rørleggerbedrift as

anmeldelser

Ring 333 57 676

Området

Tønsberg

Telefon

333 57 676

Epost

post@henriksenror.no

Nettside

https://www.facebook.com/henriksenrorleggerbedriftas

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Gratis befaring

Helrenovering av badet

Speil og elektro

Sprinkler

Varmepumper

Ingen resultater

Vi fant ingen rørleggere med dine søkekriterier.

Eier du en rørlegger bedrift i Tønsberg?

Registrer din bedrift

Hva koster en Rørlegger i Tønsberg?

Å finne en pålitelig og rimelig rørlegger kan noen ganger føles som å lete etter en nål i en høystakk. Og når du bor i Tønsberg, kan det virke som om prisene bare fortsetter å stige. Men frykt ikke, det er håp!

Som en lokal Tønsberg-beboer og noen som har hatt sin rettferdige andel av rørproblemer, kan jeg dele noen tanker og erfaringer rundt kostnadene ved å ansette en rørlegger i Tønsberg.

Først og fremst er det viktig å merke seg at rørleggerpriser kan variere betydelig avhengig av oppdragets art og omfang. Mindre jobber, som for eksempel små reparasjoner eller utskifting av tappekraner, vil vanligvis koste mindre, selv om det fortsatt kan være variasjoner mellom rørleggere.

Når det gjelder større prosjekter som renovering av bad eller oppgradering av VVS-systemet, kan kostnadene bli betydelige. Her kommer det an på en rekke faktorer, inkludert materialvalg, arbeidets omfang og hvor tidligere VVS-systemet er.

Hvis du er bekymret for å gå over budsjettet, anbefaler jeg å be om anbud fra flere rørleggere i Tønsberg. Ikke vær redd for å fortelle dem om budsjettet ditt og hva du forventer å få gjort. Det kan være lurt å velge en rørlegger som gir deg en detaljert oversikt over kostnadene, slik at du vet nøyaktig hva du betaler for.

Et annet godt tips er å sjekke rørleggerens omdømme og anmeldelser. På den måten kan du få en idé om deres pålitelighet og hvor fornøyde tidligere kunder har vært med deres arbeid. Personlig har jeg alltid funnet det nyttig å be om anbefalinger fra venner eller familie, da de gjerne vil anbefale noen som har gjort en god jobb for dem.

Endelig vil jeg oppfordre deg til å ikke bare fokusere på prisen. Selvfølgelig er det viktig å spare penger, men å velge den billigste rørleggeren kan ende med å koste deg mer i det lange løp. Kvaliteten på arbeidet og påliteligheten til rørleggeren er langt viktigere faktorer å vurdere.

Så neste gang du trenger en rørlegger i Tønsberg, ikke bare succumb til den første du finner. Ta deg tid til å gjøre litt forskning, be om anbud og sammenlign priser. Med litt tålmodighet og nøye vurdering kan du finne en rørlegger som er både dyktig og rimelig.

Rørleggervakt Tønsberg

En rørleggervakt Tønsberg er en tjeneste hvor rørleggeren er på stand-by, eller jobber 24/7. Tilfelle det oppstår en alvorlig situasjon seint på natten og du trenger en rørlegger må du se etter rørleggere i Tønsberg som tilbyr "24/7 Vaktservice" eller Rørleggervakt, dette kan du se på toppen av siden på rørleggerene vi viser frem. Der står det tydelig merket hvem som tilbyr rørleggervakt.

Hva kan rørleggeren hjelpe meg med?

Uansett om du velger en rørlegger i Tønsberg eller en annen som er på andre siden av Norge tilbyr ofte rørleggere og VVS bedrifter de samme tjenestene. Mindre VVS bedrifter tilbyr ofte de viktigste tjenestene som reparasjon fra vannskader, oppgradering av bad og installasjon av varmeanlegg, mens større VVS bedrifter kan hjelpe deg med det samme, men også installasjon av vannmåler, serviceoppdrag, montering og mye mer. Under har vi lagt ved en liste over tjenester din lokale rørlegger kan tilby deg

Montere varmeanlegg

Renovere bad

Vannskader

Flytting av kjøkken

Varmtvannsbereder

Nybygg

Rørleggervakt 24/7 døgnåpent

VVS-service

Ventilasjon og avtrekk

Avløpsrensing og vedlikehold

Se opp for disse sertifiseringene

SentralGodkjent

Å ha en "Sentral Godkjenning" logo betyr at en bedrift er offisielt anerkjent og godkjent av norske myndigheter for å utføre visse typer arbeid eller tjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen. Sentral Godkjenning er et kvalitetsstempel utstedt av Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK) i Norge. Det indikerer at bedriften har dokumentert kompetanse, erfaring og systemer for kvalitetssikring som oppfyller kravene i byggesaksforskriften (SAK10).

RørNorge

"RørNorge" er en bransjeorganisasjon for rørleggerbedrifter i Norge. Når en rørlegger har "RørNorge" logoen på sin nettside, betyr det at de er medlem av denne organisasjonen. Medlemskap i RørNorge gir en rekke fordeler og indikerer at bedriften er seriøs og forpliktet til bransjens standarder.

NHO

"NHO", eller Næringslivets Hovedorganisasjon, er en av de største og mest innflytelsesrike arbeidsgiverforeningene i Norge. NHO representerer et bredt spekter av virksomheter innenfor ulike sektorer i norsk næringsliv. Når en bedrift, inkludert en rørleggerbedrift, har "NHO" logoen på sin nettside, indikerer dette at de er medlem av denne organisasjonen.

Godkjent Våtromsbedrift

En "Godkjent Våtromsbedrift" logo indikerer at en bedrift har gjennomgått en godkjenningsprosess som sikrer at de har nødvendig kompetanse og utfører arbeid i våtrom i henhold til gjeldende regelverk og bransjestandarder i Norge.

Mesterbedrift

En "Mesterbedrift" i Norge indikerer at bedriften ledes av en mester – en person som har oppnådd Mesterbrev i sitt fag. Mesterbrevet er en offisiell godkjenning som representerer et høyt nivå av faglig kompetanse og kvalifikasjon innen et håndverksfag.

Slik velger du riktig rørlegger

Det lønner seg og sammenligne flere rørleggere før du velger en aktuell en, men hvordan skal du gjøre det? Jo, du kan fylle ut skjema vårt "Bestill rørlegger" så setter vi deg i kontakt med en rørlegger på et par minutter, helt gratis!

I skjema vi tilbyr som setter deg i kontakt med en rørlegger kan du også velge "Befaring". Da sender vi forespørselen din ut til rørleggere som kan tilby gratis befaring uten forpliktelser - Dette er meget populært ettersom du ikke betaler noe og får møte rørlegger før du velger og gjøre noe.

Hvis du blir opp til "Se opp for disse sertifiseringene" vil du finne kjente sertifiseringer rørleggere kan motta. Jo fler jo bedre er dette, spesielt sertifiseringer som Mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift er viktig når du skal jobbe med rørlegger.

Jepp! Når du ser på listen med rørleggere så vil du se en blå knapp med tekst som sier "24/7 Vaktservice" dette betyr at rørleggeren tilbyr døgnåpen servicevakt og du kan kontakte dem når som helst!

Om du velger en rørlegger som jobber selvstendig, altså at det er ett lite firma ligger timesprisen mellom 650 til 900 kroner i 2023. Velger du en rørlegger fra de store kjedene som f.eks Comfort kan prisen strekke seg opptil 2.000 kroner. Husk også at alle priser er vanligvis ekskludert moms, for å regne ut prisen da tar du bare timesbetalingen og ganger det med 1.25.

Vi er avhengige av rørleggere for noen av de mest avgjørende reparasjonene og oppgraderingene i hjemmet vårt, så det er viktig å ansette en rørlegger du kan stole på. Her er noen av våre beste råd for å hjelpe deg med å finne en pålitelig rørlegger...

1. Les kundeomtaler

I Norge finnes det ingen nettsider som lar deg lese eller skrive omtaler på arbeidet til en rørlegger. Det nærmeste du kommer er Google reviews, og det er derfor vi har utviklet rørleggerlisten.no slik at du enkelt kan lese og skrive omtaler på arbeidet en rørlegger har utført for deg.

2. Se etter sertifiseringer

I Norge får rørleggere sertifiseringer basert på erfaring og ekspertise. I rørlegger bransjen kan man si at jo flere sertifiseringer en rørlegger har, jo bedre er det. Noen av de viktigste sertifiseringene er Mesterbedrift, Godkjent Våtromsbedrift, NHO, Medlem i RørNorge og Sentral Godkjenning.

3. Spør om gratis befaring (Og sammenlign)

Beste måten og avdekke hva prosjektet vil koste er via gratis befaring. Her kommer rørlegger ut og gir deg et prisestimat på hele arbeidet. Rørleggerlisten.no samarbeider også med flere titalls rørleggere rundt hele landet, du kan fylle ut skjema vårt så vil vi sette deg i kontakt med rørleggere som tilbyr gratis befaring.

Når det gjelder å finne riktig rørlegger for oppgaven, er det viktig å ha en samtale med dem om problemet du trenger løst eller arbeidet du trenger dem til å gjøre. Som en del av denne samtalen er det ofte svært nyttig å stille en rekke spørsmål slik at du er tydelig på hva de kan gjøre, hvor mye de tar betalt, og når de kan fullføre jobben.

Her er et par spørsmål du kan stille rørleggeren

  • Hvor lenge har du vært rørlegger?

  • Har du noen sertifiseringer?

  • Har du gjort lignende arbeid i Tønsberg før?

  • Er arbeidet forsikret, tilfellet noe går galt?

  • Tilbyr du fornøydgaranti?

  • Kommer det noe tillegg på fakturaen en det vi har blitt enig om?

  • Fakturer du for hele prosjektet eller på timesbasis?

  • Hvor lang tid vil prosjektet ta?

Rørlegging er et svært faglært yrke. Enten du skal fikse en dryppende kran eller installere et nytt baderom, er arbeidet krevende og bør utføres av en profesjonell med de riktige sertifiseringene.

Selvsagt så er det noen typer arbeid som kan løses selv, som f.eks en dryppende kran. Men når man beveger seg til mer komplekse prosjekter som råte i gulv, lekkasjer etc skader det ikke å be om gratis befaring fra en rørlegger.

Rørleggere i andre byer

Trenger du en rørlegger i Tønsberg?

Få tilbud fra døgnåpen rørleggervakt

Få tilbud fra rørlegger

Få pristilbud