Finn en rørlegger i Skien

Her ser du alle rørlegger bedriftene du kan kontakte hvis du bor i Skien. Med en Rørlegger i Skien kan du få hjelp med vannlekasje, renovering av bad, tilbud på varmeanlegg og mye mye mer.

Beskriv arbeidet

Beskriv prosjektet ditt så kobler vi deg opp mot en rørlegger spesialist.

Det er 0 rørleggere i listen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Listen er sortert etter best til dårligst vurdering

24/7 Vaktservice

Rørlegger Sivertsen AS

Ingen omtaler

av 5

Rørlegger Sivertsen AS

anmeldelser

Ring +47 929 92 222

Området

Skien

Telefon

+47 929 92 222

Epost

roar@rorleggersivertsen.no

Nettside

https://www.rorleggersivertsen.no/

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Helrenovering av badet

Oppussing av bad og vaskerom

Service på varmeanlegg

Varmeanlegg i nybygg

Gass

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Gass og Rørservice AS

Ingen omtaler

av 5

Gass og Rørservice AS

anmeldelser

Ring 950 00 032

Området

Porsgrunn

Telefon

950 00 032

Epost

thomas@gassogror.no

Nettside

https://gassogror.no/

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Gass

Rehabilitering av sanitæranlegg

Helrenovering av badet

Oppussing av bad og vaskerom

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Rugtvedt VVS

Ingen omtaler

av 5

Rugtvedt VVS

anmeldelser

Ring 99 49 88 66

Området

Porsgrunn og Skien

Telefon

99 49 88 66

Epost

rugtvedt_vvs@hotmail.com

Nettside

http://rørleggerlisten.no

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Rehabilitering av sanitæranlegg

Varmeanlegg i nybygg

Helrenovering av badet

Sentralstøvsuger

Service på varmeanlegg

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Rørleggerekspressen AS

Ingen omtaler

av 5

Rørleggerekspressen AS

anmeldelser

Ring 35100600

Området

Larvik - Porsgrunn - Skien - Bamble - Kragerø - Drangedal

Telefon

35100600

Epost

post@rorleggerekspressen.no

Nettside

https://www.rorleggerekspressen.no/

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Varmepumper

Ferdig montert

Oppussing av bad og vaskerom

Helrenovering av badet

Serviceoppdrag rørlegger

ANBEFALT

Ingen resultater

Vi fant ingen rørleggere med dine søkekriterier.

Eier du en rørlegger bedrift i Skien?

Registrer din bedrift

Hva koster en Rørlegger i Skien?

Å ha en pålitelig rørlegger i nærheten er virkelig avgjørende. Det er vel ingen ting verre enn å stå midt i en vannlekkasje og ikke vite hvem du skal ringe etter hjelp. Men, la oss snakke litt om prisen på rørleggertjenester i Skien - et emne som kan være litt vanskelig å få taket på.

La meg starte med å si at rørleggertjenester ikke alltid er billig. Årsaken til dette er at rørleggerarbeid er en ferdighet som krever ekspertise og erfaring. Men, det betyr ikke at du nødvendigvis må blakke deg for å få hjelp. Det finnes mange gode og rimelige rørleggere der ute, så ta deg tid til å finne noen som tilbyr en god pris.

Prisen på rørleggertjenester kan variere avhengig av en rekke faktorer. Hovedfaktorene som påvirker prisen inkluderer tidspunktet for oppdraget (haster det eller ikke?), omfanget av jobben (enkle eller komplekse oppgaver?) og materialkostnadene (hva slags rør og armaturer skal brukes?).

Mange rørleggere i Skien vil tilby gratis befaring og prisoverslag før de starter arbeidet. Dette er en flott mulighet til å diskutere prosjektet ditt og få en idé om prisen. Et godt tips er å få anbud fra flere rørleggere slik at du kan sammenligne priser og velge det tilbudet som passer best for deg.

En annen ting å huske på er at billigere ikke alltid er bedre. Noen ganger kan det lønne seg å betale litt mer for en erfaren og pålitelig rørlegger som kan garantere god kvalitet og langvarige resultater. På den måten kan du unngå kostbare reparasjoner og problemer på lang sikt.

Til slutt vil jeg si at det er viktig å være åpen og ærlig med rørleggeren angående budsjettet ditt. På den måten kan rørleggeren tilpasse seg og finne en løsning som passer både dine behov og din lommebok.

Å finne en rimelig rørlegger i Skien kan være en utfordring, men det er ikke umulig. Ta deg tid til å gjøre litt research, søk anbefalinger fra venner og naboer, og be flere rørleggere om tilbud. Det er mange flotte fagfolk der ute som er klare til å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Rørleggervakt Skien

En rørleggervakt Skien er en tjeneste hvor rørleggeren er på stand-by, eller jobber 24/7. Tilfelle det oppstår en alvorlig situasjon seint på natten og du trenger en rørlegger må du se etter rørleggere i Skien som tilbyr "24/7 Vaktservice" eller Rørleggervakt, dette kan du se på toppen av siden på rørleggerene vi viser frem. Der står det tydelig merket hvem som tilbyr rørleggervakt. Rørleggerlisten.no samarbeider med flere hundre rørleggere på landsbasis og derfor kan vi hjelpe deg dersom det haster!

Er du i en situasjon som haster, og du trenger en rørlegger umiddelbart? Vennligst ring vår tjeneste på 97 33 88 99, helt gratis og uforpliktende.

Rørlegger døgnet rundt

Dekker hele Norge • Åpent 24 / 7 / 365 • Uforpliktende tilbud

97 33 88 99

Mest populære rørleggere i Skien

Det finnes ingen klar fasit på hvordan man kan kåre en populær rørlegger, men hos Rørleggerlisten.no måler vi populariteten til en rørlegger basert på antall positive omtaler. Listen viser deg de tre beste og mest anbefalte rørleggere i Skien.

Viste du at?

I Skien finnes det innbyggere, og 51 rørlegger bedrifter

Kilde: Brønnøysundregistrene, Statistisk sentralbyrå og Rørleggerlsten

Billig rørlegger Skien

Rørleggere i Skien tar mellom 750 kr til 1 200 kr per time, med en gjennomsnittlig jobb som koster totalt 2 500 kr til 4 500 kr. Mange VVS bedrifter har et utkjøringsgebyr på 500 kr til 1 000 kr. Rørleggervakt tar typisk dobbelt eller trippel timesbetaling i helger, etter arbeidstid og på helligdager, her kan timesprisen strekke seg opptil 2 500 kr. Så om tanken er å finne en billig rørlegger burde du kontakte dem i ukedagene.

 • Høy prisklasse: 1 500 kr / 1 800 kr i timen ekskludert mva.

 • Lav prisklasse: 750 kr1 200 kr i timen ekskludert mva.

 • Du betaler ca 500 til 1 000 kroner for utkjøring også, så om du trenger rørlegger kun for en time betaler du utkjøring + timesprisen.

Slik unngår du userriøse rørleggere i Skien

Vi har satt sammen en liste som viser deg hvordan du kan velge en rørlegger du kan stole på i Skien

Dette er bra:

Velg rørleggere med positive anmeldelser

Velg rørleggere med sertifiseringer

Få tilbud fra flere rørleggere før du velger en

Inviter flere rørleggere på anbud

Unngå dette:

Unngå rørleggere som gir deg en rask pris uten å vite mer om prosjektet

Rørleggere uten noen kunder eller anmeldelser å henvise til

Rørlegger som ikke signerer kontrakt før prosjektstart

Overdreven forskuddsbetaling

Pris for rørlegger i Skien

TjenestePris (eks mva)
Åpne tett do1.500 kr til 3.500 kr
Montere et toalett2.500 kr til 4.500 kr
Montere en dusj6.500 kr til 12.000 kr
Montere nytt bad75.000 kr til 250.000 kr
Montere varmepumpe4.500 kr til 6.500 kr
Tining av frosne rør2.000 kr til 3.000 kr

Prisene du ser over er kun et estimat, du må regne med at din rørlegger kan kreve enten høyere eller lavere pris for ditt prosjekt. Når du leier inn en rørlegger i Skien må du regne med å betale mellom 750 til 1.800 kr i timen ekskludert moms. Utkjøring og avfallshåndtering er ikke inkludert i denne prisen. *I tabellen har vi tatt eksempel fra en rørlegger som fakturerer 1 200 kroner i timen eks mva.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Uansett om du velger en rørlegger i Skien eller en annen som er på andre siden av Norge tilbyr ofte rørleggere og VVS bedrifter de samme tjenestene. Mindre VVS bedrifter tilbyr ofte de viktigste tjenestene som reparasjon fra vannskader, oppgradering av bad og installasjon av varmeanlegg, mens større VVS bedrifter kan hjelpe deg med det samme, men også installasjon av vannmåler, serviceoppdrag, montering og mye mer. Under har vi lagt ved en liste over tjenester din lokale rørlegger kan tilby deg

Montere varmeanlegg

Renovere bad

Vannskader

Flytting av kjøkken

Varmtvannsbereder

Nybygg

Rørleggervakt 24/7 døgnåpent

VVS-service

Ventilasjon og avtrekk

Avløpsrensing og vedlikehold

Se hele listen av tjenester en rørlegger kan hjelpe deg med i Skien

Andre byer i nærheten

I listen under ser du andre byer i nærheten av Skien, dersom alle lokale rørleggere er opptatt kan man f.eks kontakte noen utenfor byen for å se om du kan få hjelp.

Se opp for disse sertifiseringene

SentralGodkjent

Å ha en "Sentral Godkjenning" logo betyr at en bedrift er offisielt anerkjent og godkjent av norske myndigheter for å utføre visse typer arbeid eller tjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen. Sentral Godkjenning er et kvalitetsstempel utstedt av Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK) i Norge. Det indikerer at bedriften har dokumentert kompetanse, erfaring og systemer for kvalitetssikring som oppfyller kravene i byggesaksforskriften (SAK10).

RørNorge

"RørNorge" er en bransjeorganisasjon for rørleggerbedrifter i Norge. Når en rørlegger har "RørNorge" logoen på sin nettside, betyr det at de er medlem av denne organisasjonen. Medlemskap i RørNorge gir en rekke fordeler og indikerer at bedriften er seriøs og forpliktet til bransjens standarder.

NHO

"NHO", eller Næringslivets Hovedorganisasjon, er en av de største og mest innflytelsesrike arbeidsgiverforeningene i Norge. NHO representerer et bredt spekter av virksomheter innenfor ulike sektorer i norsk næringsliv. Når en bedrift, inkludert en rørleggerbedrift, har "NHO" logoen på sin nettside, indikerer dette at de er medlem av denne organisasjonen.

Godkjent Våtromsbedrift

En "Godkjent Våtromsbedrift" logo indikerer at en bedrift har gjennomgått en godkjenningsprosess som sikrer at de har nødvendig kompetanse og utfører arbeid i våtrom i henhold til gjeldende regelverk og bransjestandarder i Norge.

Mesterbedrift

En "Mesterbedrift" i Norge indikerer at bedriften ledes av en mester – en person som har oppnådd Mesterbrev i sitt fag. Mesterbrevet er en offisiell godkjenning som representerer et høyt nivå av faglig kompetanse og kvalifikasjon innen et håndverksfag.

Slik velger du riktig rørlegger

Det lønner seg og sammenligne flere rørleggere før du velger en aktuell en, men hvordan skal du gjøre det? Jo, du kan fylle ut skjema vårt "Bestill rørlegger" så setter vi deg i kontakt med en rørlegger på et par minutter, helt gratis!

Under ser du alle tilgjengelige rørleggere i Skien

Spot AS

Skien Rørleggerforretning AS

Skien Rørservice AS

Skien Rør Og Flis AS

Semb Rørservice

Semb Vvs

S.e Solutions AS

Rørleggermester Nærum AS

Rørleggeren AS

Rørleggere Espen Tobiassen

Rørlegger Ørjan Arefjord

Rørlegger Thomas Westgård AS

Rørlegger Sivertsen AS

Rørlegger Gulliksen AS

Rørgutta Skien AS

Rør Tech AS

Rising Renovering Issack

Rette Rør AS

Pedersen Rør

Nossek Invest AS

M & S Rørservice AS

Lyng & Løberg AS

Liegata 25 AS

Vvs Senteret Skien AS

Viper Investment AS

Vestfold Telemark Vvs AS

Va Entreprenør Rørleggern AS

Unirør AS

Trinh Isoflex

Timland Industri & Anlegg

Telemark Kobber Og Blikk Da

Telemark Kobber Og Blikk AS

Sør & Sør AS

Hanes AS

Grenrør AS

G A Ventilasjonsservice Bella Andreassen

Frier Vvs AS

Falkum Rør AS

Dag Bratsberg Ventilasjon Og Blikk

Bølgen Vvs AS

Bratsbergjordet Rør Og Montasje T Engebretsen

Bostad Vvs

Bareror.no AS

Albjerk Konsult AS

Albjerk Invest AS

Aeris AS

Abc Rørteknikk AS

Rørleggerekspressen AS

Rugtvedt VVS

Gass og Rørservice AS

Rørlegger Sivertsen AS

I skjema vi tilbyr som setter deg i kontakt med en rørlegger kan du også velge "Befaring". Da sender vi forespørselen din ut til rørleggere som kan tilby gratis befaring uten forpliktelser - Dette er meget populært ettersom du ikke betaler noe og får møte rørlegger før du velger og gjøre noe.

Hvis du blir opp til "Se opp for disse sertifiseringene" vil du finne kjente sertifiseringer rørleggere kan motta. Jo fler jo bedre er dette, spesielt sertifiseringer som Mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift er viktig når du skal jobbe med rørlegger.

Jepp! Når du ser på listen med rørleggere så vil du se en blå knapp med tekst som sier "24/7 Vaktservice" dette betyr at rørleggeren tilbyr døgnåpen servicevakt og du kan kontakte dem når som helst!

Vi har også nå lansert en døgnåpen vakttelefon som kobler deg til den nærmeste rørleggeren 24/7 helt gratis, ring 97 33 88 99 for å få umiddelbar hjelp fra en rørlegger!

Om du velger en rørlegger som jobber selvstendig, altså at det er ett lite firma ligger timesprisen mellom 1.200 til 1.800 kroner i 2024. Velger du en rørlegger fra de store kjedene som f.eks Comfort kan prisen strekke seg opptil 2.000 kroner. Husk også at alle priser er vanligvis ekskludert moms, for å regne ut prisen da tar du bare timesbetalingen og ganger det med 1.25.

Vi er avhengige av rørleggere for noen av de mest avgjørende reparasjonene og oppgraderingene i hjemmet vårt, så det er viktig å ansette en rørlegger du kan stole på. Her er noen av våre beste råd for å hjelpe deg med å finne en pålitelig rørlegger...

1. Les kundeomtaler

I Norge finnes det ingen nettsider som lar deg lese eller skrive omtaler på arbeidet til en rørlegger. Det nærmeste du kommer er Google reviews, og det er derfor vi har utviklet rørleggerlisten.no slik at du enkelt kan lese og skrive omtaler på arbeidet en rørlegger har utført for deg.

2. Se etter sertifiseringer

I Norge får rørleggere sertifiseringer basert på erfaring og ekspertise. I rørlegger bransjen kan man si at jo flere sertifiseringer en rørlegger har, jo bedre er det. Noen av de viktigste sertifiseringene er Mesterbedrift, Godkjent Våtromsbedrift, NHO, Medlem i RørNorge og Sentral Godkjenning.

3. Spør om gratis befaring (Og sammenlign)

Beste måten og avdekke hva prosjektet vil koste er via gratis befaring. Her kommer rørlegger ut og gir deg et prisestimat på hele arbeidet. Rørleggerlisten.no samarbeider også med flere titalls rørleggere rundt hele landet, du kan fylle ut skjema vårt så vil vi sette deg i kontakt med rørleggere som tilbyr gratis befaring.

Når det gjelder å finne riktig rørlegger for oppgaven, er det viktig å ha en samtale med dem om problemet du trenger løst eller arbeidet du trenger dem til å gjøre. Som en del av denne samtalen er det ofte svært nyttig å stille en rekke spørsmål slik at du er tydelig på hva de kan gjøre, hvor mye de tar betalt, og når de kan fullføre jobben.

Her er et par spørsmål du kan stille rørleggeren

 • Hvor lenge har du vært rørlegger?

 • Har du noen sertifiseringer?

 • Har du gjort lignende arbeid i Skien før?

 • Er arbeidet forsikret, tilfellet noe går galt?

 • Tilbyr du fornøydgaranti?

 • Kommer det noe tillegg på fakturaen en det vi har blitt enig om?

 • Fakturer du for hele prosjektet eller på timesbasis?

 • Hvor lang tid vil prosjektet ta?

Rørlegging er et svært faglært yrke. Enten du skal fikse en dryppende kran eller installere et nytt baderom, er arbeidet krevende og bør utføres av en profesjonell med de riktige sertifiseringene.

Selvsagt så er det noen typer arbeid som kan løses selv, som f.eks en dryppende kran. Men når man beveger seg til mer komplekse prosjekter som råte i gulv, lekkasjer etc skader det ikke å be om gratis befaring fra en rørlegger.

Rørleggere i andre byer

Trenger du en rørlegger i Skien?

Få tilbud fra døgnåpen rørleggervakt

Få tilbud fra rørlegger

Ring 97 33 88 99