Regndusj pris: Hva koster det med montering?

Sist oppdatert May 23, 2024

For en fantastisk dusjopplevelse er det regndusj som er i været, disse dusjtypene har blitt veldig populære i Norge de siste årene. I denne guiden tar vi en nærmere titt på hva regndusj koster, og hva montering vil koste deg hvis du leier en rørlegger.

Regndusj pris: Hva koster det med montering?

Slik ansetter du riktig rørlegger

Sørg for at du ikke blir lurt, ansett en dyktig og riktig rørlegger.

Slik velger du riktig rørlegger guide
I denne guiden finner du

Regndusjer, også kjent som regnskogdusjer med sin fossefall-effekt, har blitt svært populære blant huseiere i Norge for å oppnå en fullstendig regnskogopplevelse.

Når du står overfor valget om hvilken dusjløsning du skal velge i forbindelse med badoppussing, kan det være en utfordring. Vi anbefaler sterkt at du rådfører deg med en profesjonell rørlegger for å få deres anbefalinger og vurderinger, spesielt med tanke på den eksisterende varmtvannstanken i boligen. Når det kommer til stil, er dette et valg som til syvende og sist avhenger av dine personlige preferanser og baderommets estetikk.

Hva koster en regndusj?

Det finnes en haug av butikker som tilbyr regndusjer, her har du noen av de største i Norge:

 • Bad.no
 • VVSkupp.no
 • RightPriceTiles
 • Megaflis AS
 • Bademiljø.no

Regndusjer kommer i forskjellige størrelser og priser. Med et raskt Google søk vil du se at prisene varierer veldig, du kan få rimelige varianter helt ned til 650 kr, også kan du få de som er mer avanserte og større som koster deg opptil 10.000 kroner. Hvis du skal ha en rørlegger som står for monteringen koster det nærmere 4.000 til 6.000 kroner for montering, arbeidet kan også ta opptil 3 timer.

Husk også at det finnes mange forskjellige dusjhoder som blir klassifisert som en regndusj, alt fra fossefalldusj, takdusj til storedusjhoder kan være en regndusj. Fellestrekkes på disse regndusjene er at dusjhodet er plassert midt i dusjen, gjerne festet på taket og mye bredere enn vanlige dusjhoder.

Eksempel på en regndusj, med innebyggd dusjhode i taket.

Dette vil påvirke prisen når du monterer en regndusj

Det finnes flere faktorer som påvirker prisen når du leier inn en rørlegger til jobben:

 • Størrelsen på dusjhodet
 • Modell på dusj
 • Hvordan badet ditt er strukturert
 • Kompleksiteten på arbeidet
 • Hvor du bor
 • Flislegging, hvis det er nødvendig
 • Ekstra arbeid (Elektronikk, rør, flis etc)

Hva er fordelene med en regndusj?

Hvis du ennå ikke har opplevd gleden av en regndusj, bør du definitivt vurdere det. Her er noen av fordelene med denne dusjtypen:

Leter du etter en rørlegger? Sjekk ut de største byene i Norge:

Regnskog opplevelsen

Det er ingenting som kan sammenlignes med følelsen av en full regndusj mens du nyter komforten i ditt eget bad. Et regndusjhode henger typisk rett over hodet og gir en betydelig mengde vann over et større område, noe som gir deg en svært luksuriøs dusjopplevelse.

Behagelig vanntrykk

Regndusjer gir ikke det samme konsentrerte vanntrykket som standard dusjhoder. Dette resulterer i en mild, regnlignende dusjopplevelse som er avslappende og forfriskende. Hvis du ønsker muligheten til å ha sterkere vanntrykk, finnes det regndusjenheter som også har et vanlig dusjhode, slik at du kan nyte det beste av begge verdener.

Få hjelp til å montere regndusj

La Rørleggerlisten.no sette deg i kontakt med lokale rørleggere som kan montere en regndusj. Prøv det ut her.

{{cta}}

Rørlegger døgnet rundt

Dekker hele Norge • Åpent 24 / 7 / 365 • Uforpliktende tilbud

97 33 88 99

Finn en lokal rørlegger til prosjektet ditt

Få tilbud fra en lokal rørlegger nå

Helt gratis

Helt uforpliktende

Få flere konkurrerende tilbud

Få et pristilbud nå