Finn en rørlegger i Stjørdal

Her ser du alle rørlegger bedriftene du kan kontakte hvis du bor i Stjørdal. Med en Rørlegger i Stjørdal kan du få hjelp med vannlekasje, renovering av bad, tilbud på varmeanlegg og mye mye mer.

Beskriv arbeidet

Beskriv prosjektet ditt så kobler vi deg opp mot en rørlegger spesialist.

Det er 0 rørleggere i listen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Listen er sortert etter best til dårligst vurdering

24/7 Vaktservice

Aprova Teknikk AS

Ingen omtaler

av 5

Aprova Teknikk AS

anmeldelser

Området

Stjørdal

Telefon

Telefon 400 01 099

Epost

Nettside

https://aprova.no/

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

No items found.

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Are Vinje

Ingen omtaler

av 5

Are Vinje

anmeldelser

Ring

Området

Stjørdal

Telefon

Epost

Nettside

https://www.proff.no/rolle/are-%C3%B8istein-vinje/trondheim/556773

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

No items found.

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Johansen Consult

Ingen omtaler

av 5

Johansen Consult

anmeldelser

Ring

Området

Stjørdal

Telefon

Epost

Nettside

https://proff.no/selskap/johansen-consult-as/sortland/personlig-tjenesteyting/IDV0OJA06Y9

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

No items found.

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Kringen Rør AS

Ingen omtaler

av 5

Kringen Rør AS

anmeldelser

Ring

Området

Stjørdal

Telefon

Epost

Nettside

https://www.proff.no/selskap/kringen-rc3b8r-as/stjc3b8rdal/ventilasjonstjenester/IG7OUQQ07QJ

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

No items found.

ANBEFALT

Ingen resultater

Vi fant ingen rørleggere med dine søkekriterier.

Eier du en rørlegger bedrift i Stjørdal?

Registrer din bedrift

Hva koster en Rørlegger i Stjørdal?

Å få tak i en pålitelig og dyktig rørlegger kan være en nødvendighet i mange forskjellige situasjoner. Enten det er en lekkende kran, en tett avløpsslange eller et større rørleggerprosjekt, er det viktig å finne noen som kan utføre jobben skikkelig og til en rimelig pris. Men hva koster egentlig en rørlegger i Stjørdal?

Prisene for rørleggertjenester kan variere avhengig av flere faktorer. Først og fremst spiller arbeidsomfanget en stor rolle. Mindre oppgaver som å bytte en kran eller fikse et toalett kan være relativt rimelige. Større oppgaver, som for eksempel å renovere et bad eller installere et komplett rørsystem, kan derimot bli mer kostbare.

En annen faktor som påvirker prisen er materialet som brukes til rørleggerarbeidet. Kvaliteten på rørene, armaturene og andre deler kan variere, og det er viktig å finne en balanse mellom kvalitet og pris. Noen ganger kan det lønne seg å investere litt mer i høykvalitetsmateriale for å unngå fremtidige problemer og reparasjoner.

I tillegg kan rørleggerfirmaer ha forskjellige timesatser og priser for spesifikke tjenester. Det kan være lurt å kontakte forskjellige rørleggerfirmaer i Stjørdal for å få forskjellige tilbud og sammenligne priser. På den måten kan du få en bedre oversikt over hva du kan forvente å betale.

Et annet tips for å spare penger på rørleggerarbeid er å være forberedt før rørleggeren kommer. Å ha en tydelig idé om hva du trenger hjelp til, og å være i stand til å beskrive problemet eller prosjektet i detalj, kan bidra til å redusere tidsbruk og dermed kostnadene.

Samtidig er det viktig å huske på at pris ikke nødvendigvis er den eneste avgjørende faktoren når det gjelder å velge en rørlegger. Erfaring, pålitelighet og omdømme er også essensielle. Å finne noen som gir god service og har gode anmeldelser kan være like viktig som å finne noen som er rimelige.

Så, hva koster egentlig en rørlegger i Stjørdal? Dessverre er det ingen enkel svar på dette spørsmålet. Prisene kan variere avhengig av arbeidsomfang, materiale, rørleggerfirma og andre faktorer. Det beste rådet jeg kan gi deg er å kontakte flere rørleggerfirmaer, be om tilbud og sammenligne priser og tjenester.

Håper dette har gitt deg litt veiledning i jakten på en rørlegger i Stjørdal. Lykke til!

Rørleggervakt Stjørdal

En rørleggervakt Stjørdal er en tjeneste hvor rørleggeren er på stand-by, eller jobber 24/7. Tilfelle det oppstår en alvorlig situasjon seint på natten og du trenger en rørlegger må du se etter rørleggere i Stjørdal som tilbyr "24/7 Vaktservice" eller Rørleggervakt, dette kan du se på toppen av siden på rørleggerene vi viser frem. Der står det tydelig merket hvem som tilbyr rørleggervakt. Rørleggerlisten.no samarbeider med flere hundre rørleggere på landsbasis og derfor kan vi hjelpe deg dersom det haster!

Er du i en situasjon som haster, og du trenger en rørlegger umiddelbart? Vennligst ring vår tjeneste på 97 33 88 99, helt gratis og uforpliktende.

Rørlegger døgnet rundt

Dekker hele Norge • Åpent 24 / 7 / 365 • Uforpliktende tilbud

97 33 88 99

Mest populære rørleggere i Stjørdal

Det finnes ingen klar fasit på hvordan man kan kåre en populær rørlegger, men hos Rørleggerlisten.no måler vi populariteten til en rørlegger basert på antall positive omtaler. Listen viser deg de tre beste og mest anbefalte rørleggere i Stjørdal.

Viste du at?

I Stjørdal finnes det innbyggere, og 9 rørlegger bedrifter

Kilde: Brønnøysundregistrene, Statistisk sentralbyrå og Rørleggerlsten

Billig rørlegger Stjørdal

Rørleggere i Stjørdal tar mellom 750 kr til 1 200 kr per time, med en gjennomsnittlig jobb som koster totalt 2 500 kr til 4 500 kr. Mange VVS bedrifter har et utkjøringsgebyr på 500 kr til 1 000 kr. Rørleggervakt tar typisk dobbelt eller trippel timesbetaling i helger, etter arbeidstid og på helligdager, her kan timesprisen strekke seg opptil 2 500 kr. Så om tanken er å finne en billig rørlegger burde du kontakte dem i ukedagene.

 • Høy prisklasse: 1 500 kr / 1 800 kr i timen ekskludert mva.

 • Lav prisklasse: 750 kr1 200 kr i timen ekskludert mva.

 • Du betaler ca 500 til 1 000 kroner for utkjøring også, så om du trenger rørlegger kun for en time betaler du utkjøring + timesprisen.

Slik unngår du userriøse rørleggere i Stjørdal

Vi har satt sammen en liste som viser deg hvordan du kan velge en rørlegger du kan stole på i Stjørdal

Dette er bra:

Velg rørleggere med positive anmeldelser

Velg rørleggere med sertifiseringer

Få tilbud fra flere rørleggere før du velger en

Inviter flere rørleggere på anbud

Unngå dette:

Unngå rørleggere som gir deg en rask pris uten å vite mer om prosjektet

Rørleggere uten noen kunder eller anmeldelser å henvise til

Rørlegger som ikke signerer kontrakt før prosjektstart

Overdreven forskuddsbetaling

Pris for rørlegger i Stjørdal

TjenestePris (eks mva)
Åpne tett do1.500 kr til 3.500 kr
Montere et toalett2.500 kr til 4.500 kr
Montere en dusj6.500 kr til 12.000 kr
Montere nytt bad75.000 kr til 250.000 kr
Montere varmepumpe4.500 kr til 6.500 kr
Tining av frosne rør2.000 kr til 3.000 kr

Prisene du ser over er kun et estimat, du må regne med at din rørlegger kan kreve enten høyere eller lavere pris for ditt prosjekt. Når du leier inn en rørlegger i Stjørdal må du regne med å betale mellom 750 til 1.800 kr i timen ekskludert moms. Utkjøring og avfallshåndtering er ikke inkludert i denne prisen. *I tabellen har vi tatt eksempel fra en rørlegger som fakturerer 1 200 kroner i timen eks mva.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Uansett om du velger en rørlegger i Stjørdal eller en annen som er på andre siden av Norge tilbyr ofte rørleggere og VVS bedrifter de samme tjenestene. Mindre VVS bedrifter tilbyr ofte de viktigste tjenestene som reparasjon fra vannskader, oppgradering av bad og installasjon av varmeanlegg, mens større VVS bedrifter kan hjelpe deg med det samme, men også installasjon av vannmåler, serviceoppdrag, montering og mye mer. Under har vi lagt ved en liste over tjenester din lokale rørlegger kan tilby deg

Montere varmeanlegg

Renovere bad

Vannskader

Flytting av kjøkken

Varmtvannsbereder

Nybygg

Rørleggervakt 24/7 døgnåpent

VVS-service

Ventilasjon og avtrekk

Avløpsrensing og vedlikehold

Se hele listen av tjenester en rørlegger kan hjelpe deg med i Stjørdal

Andre byer i nærheten

I listen under ser du andre byer i nærheten av Stjørdal, dersom alle lokale rørleggere er opptatt kan man f.eks kontakte noen utenfor byen for å se om du kan få hjelp.

No items found.

Se opp for disse sertifiseringene

SentralGodkjent

Å ha en "Sentral Godkjenning" logo betyr at en bedrift er offisielt anerkjent og godkjent av norske myndigheter for å utføre visse typer arbeid eller tjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen. Sentral Godkjenning er et kvalitetsstempel utstedt av Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK) i Norge. Det indikerer at bedriften har dokumentert kompetanse, erfaring og systemer for kvalitetssikring som oppfyller kravene i byggesaksforskriften (SAK10).

RørNorge

"RørNorge" er en bransjeorganisasjon for rørleggerbedrifter i Norge. Når en rørlegger har "RørNorge" logoen på sin nettside, betyr det at de er medlem av denne organisasjonen. Medlemskap i RørNorge gir en rekke fordeler og indikerer at bedriften er seriøs og forpliktet til bransjens standarder.

NHO

"NHO", eller Næringslivets Hovedorganisasjon, er en av de største og mest innflytelsesrike arbeidsgiverforeningene i Norge. NHO representerer et bredt spekter av virksomheter innenfor ulike sektorer i norsk næringsliv. Når en bedrift, inkludert en rørleggerbedrift, har "NHO" logoen på sin nettside, indikerer dette at de er medlem av denne organisasjonen.

Godkjent Våtromsbedrift

En "Godkjent Våtromsbedrift" logo indikerer at en bedrift har gjennomgått en godkjenningsprosess som sikrer at de har nødvendig kompetanse og utfører arbeid i våtrom i henhold til gjeldende regelverk og bransjestandarder i Norge.

Mesterbedrift

En "Mesterbedrift" i Norge indikerer at bedriften ledes av en mester – en person som har oppnådd Mesterbrev i sitt fag. Mesterbrevet er en offisiell godkjenning som representerer et høyt nivå av faglig kompetanse og kvalifikasjon innen et håndverksfag.

Slik velger du riktig rørlegger

Det lønner seg og sammenligne flere rørleggere før du velger en aktuell en, men hvordan skal du gjøre det? Jo, du kan fylle ut skjema vårt "Bestill rørlegger" så setter vi deg i kontakt med en rørlegger på et par minutter, helt gratis!

Under ser du alle tilgjengelige rørleggere i Stjørdal

Stjørdal Rørleggerservice AS

Rørteknikk AS

Rørleggertjenester AS

Lindgjerdet Vvs

Øfsti Rørleggerservice

Kringen Rør AS

Johansen Consult

Are Vinje

Aprova Teknikk AS

I skjema vi tilbyr som setter deg i kontakt med en rørlegger kan du også velge "Befaring". Da sender vi forespørselen din ut til rørleggere som kan tilby gratis befaring uten forpliktelser - Dette er meget populært ettersom du ikke betaler noe og får møte rørlegger før du velger og gjøre noe.

Hvis du blir opp til "Se opp for disse sertifiseringene" vil du finne kjente sertifiseringer rørleggere kan motta. Jo fler jo bedre er dette, spesielt sertifiseringer som Mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift er viktig når du skal jobbe med rørlegger.

Jepp! Når du ser på listen med rørleggere så vil du se en blå knapp med tekst som sier "24/7 Vaktservice" dette betyr at rørleggeren tilbyr døgnåpen servicevakt og du kan kontakte dem når som helst!

Vi har også nå lansert en døgnåpen vakttelefon som kobler deg til den nærmeste rørleggeren 24/7 helt gratis, ring 97 33 88 99 for å få umiddelbar hjelp fra en rørlegger!

Om du velger en rørlegger som jobber selvstendig, altså at det er ett lite firma ligger timesprisen mellom 1.200 til 1.800 kroner i 2024. Velger du en rørlegger fra de store kjedene som f.eks Comfort kan prisen strekke seg opptil 2.000 kroner. Husk også at alle priser er vanligvis ekskludert moms, for å regne ut prisen da tar du bare timesbetalingen og ganger det med 1.25.

Vi er avhengige av rørleggere for noen av de mest avgjørende reparasjonene og oppgraderingene i hjemmet vårt, så det er viktig å ansette en rørlegger du kan stole på. Her er noen av våre beste råd for å hjelpe deg med å finne en pålitelig rørlegger...

1. Les kundeomtaler

I Norge finnes det ingen nettsider som lar deg lese eller skrive omtaler på arbeidet til en rørlegger. Det nærmeste du kommer er Google reviews, og det er derfor vi har utviklet rørleggerlisten.no slik at du enkelt kan lese og skrive omtaler på arbeidet en rørlegger har utført for deg.

2. Se etter sertifiseringer

I Norge får rørleggere sertifiseringer basert på erfaring og ekspertise. I rørlegger bransjen kan man si at jo flere sertifiseringer en rørlegger har, jo bedre er det. Noen av de viktigste sertifiseringene er Mesterbedrift, Godkjent Våtromsbedrift, NHO, Medlem i RørNorge og Sentral Godkjenning.

3. Spør om gratis befaring (Og sammenlign)

Beste måten og avdekke hva prosjektet vil koste er via gratis befaring. Her kommer rørlegger ut og gir deg et prisestimat på hele arbeidet. Rørleggerlisten.no samarbeider også med flere titalls rørleggere rundt hele landet, du kan fylle ut skjema vårt så vil vi sette deg i kontakt med rørleggere som tilbyr gratis befaring.

Når det gjelder å finne riktig rørlegger for oppgaven, er det viktig å ha en samtale med dem om problemet du trenger løst eller arbeidet du trenger dem til å gjøre. Som en del av denne samtalen er det ofte svært nyttig å stille en rekke spørsmål slik at du er tydelig på hva de kan gjøre, hvor mye de tar betalt, og når de kan fullføre jobben.

Her er et par spørsmål du kan stille rørleggeren

 • Hvor lenge har du vært rørlegger?

 • Har du noen sertifiseringer?

 • Har du gjort lignende arbeid i Stjørdal før?

 • Er arbeidet forsikret, tilfellet noe går galt?

 • Tilbyr du fornøydgaranti?

 • Kommer det noe tillegg på fakturaen en det vi har blitt enig om?

 • Fakturer du for hele prosjektet eller på timesbasis?

 • Hvor lang tid vil prosjektet ta?

Rørlegging er et svært faglært yrke. Enten du skal fikse en dryppende kran eller installere et nytt baderom, er arbeidet krevende og bør utføres av en profesjonell med de riktige sertifiseringene.

Selvsagt så er det noen typer arbeid som kan løses selv, som f.eks en dryppende kran. Men når man beveger seg til mer komplekse prosjekter som råte i gulv, lekkasjer etc skader det ikke å be om gratis befaring fra en rørlegger.

Rørleggere i andre byer

Trenger du en rørlegger i Stjørdal?

Få tilbud fra døgnåpen rørleggervakt

Få tilbud fra rørlegger

Ring 97 33 88 99