Finn en rørlegger i Tynset

Her ser du alle rørlegger bedriftene du kan kontakte hvis du bor i Tynset. Med en Rørlegger i Tynset kan du få hjelp med vannlekasje, renovering av bad, tilbud på varmeanlegg og mye mye mer.

Beskriv arbeidet

Beskriv prosjektet ditt så kobler vi deg opp mot en rørlegger spesialist.

Det er 0 rørleggere i listen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Listen er sortert etter best til dårligst vurdering

24/7 Vaktservice

Rørservice Tynset AS

Ingen omtaler

av 5

Rørservice Tynset AS

anmeldelser

Ring 991 21 517

Området

Tynset

Telefon

991 21 517

Epost

post@rorservicetynset.no

Nettside

http://www.rorservicetynset.no/

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Sentralstøvsuger

Varmepumper

Oppussing av bad og vaskerom

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Bademiljø Tynset Varme og Sanitær AS

Ingen omtaler

av 5

Bademiljø Tynset Varme og Sanitær AS

anmeldelser

Ring 624 83 350

Området

Tynset

Telefon

624 83 350

Epost

post@tynsetvarme.no

Nettside

https://www.bademiljo.no/finn-rorlegger-og-butikk/innlandet/tynset-varme-og-sanitar-as-/

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

Gratis befaring

Helrenovering av badet

Høytrykksspyling

Lekkasjesøk

Pumpeanlegg

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Dalsegg Rørleggerservice AS

Ingen omtaler

av 5

Dalsegg Rørleggerservice AS

anmeldelser

Ring

Området

Tynset

Telefon

Epost

Nettside

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

No items found.

ANBEFALT

24/7 Vaktservice

Tynset Varmeservice AS

Ingen omtaler

av 5

Tynset Varmeservice AS

anmeldelser

Ring 45854865

Området

Tynset

Telefon

45854865

Epost

Nettside

https://www.proff.no/selskap/tynset-varmeservice-as/tynset/ventilasjonstjenester/IF4O49V07QJ

Sertifiseringer

Ingen

Rørleggeren tilbyr

No items found.

ANBEFALT

Ingen resultater

Vi fant ingen rørleggere med dine søkekriterier.

Eier du en rørlegger bedrift i Tynset?

Registrer din bedrift

Hva koster en Rørlegger i Tynset?

Å få en rørlegger til å fikse problemer eller installere nye rørsystemer hjemme kan være en kostbar affære. Men det betyr ikke nødvendigvis at du må blakke deg helt for å få jobben gjort. Prisene kan variere avhengig av forskjellige faktorer, som omfanget av oppdraget og erfaringen til rørleggeren. Men generelt sett kan du forvente å betale omtrent det samme som i andre deler av landet.

Som en lokal på Tynset har jeg hatt noen erfaringer med å finne en kvalifisert, pålitelig og rimelig rørlegger. Jeg har funnet ut at det er viktig å gjøre litt research og sammenligne priser fra forskjellige rørleggere i området.

Et godt sted å starte er å be om anbefalinger fra venner, familie eller naboer som har brukt rørleggertjenester nylig. Personlige anbefalinger kan være svært nyttige, da de gir deg en ide om hvor fornøyd andre har vært med tjenestene de mottok. Men husk at priser kan variere avhengig av oppdraget og kundens spesifikke behov.

Når du har fått noen anbefalinger, kan det være lurt å kontakte rørleggere direkte for å be om pristilbud. Beskriv oppdraget så nøyaktig som mulig, slik at rørleggeren kan gi deg en mer nøyaktig pris. Det kan også være lurt å be om referanser fra tidligere kunder, slik at du kan føle deg trygg på at du velger en pålitelig og kompetent rørlegger.

Husk også at billigere ikke alltid betyr bedre. Selv om det er fristende å velge den billigste prisen, er det viktig å ta hensyn til andre faktorer som erfaring, kvalitet på materialer og tidligere kundetilfredshet. Det kan være verdt å betale litt mer for å få en rørlegger som er dyktig og pålitelig.

I Tynset-området kan du forvente å betale et sted mellom 500 og 1000 kroner i timen for rørleggerarbeid. Timeprisen kan variere avhengig av oppdragets kompleksitet og rørleggerens erfaringsnivå. Husk også at det kan tilkomme ekstra kostnader for materialer og eventuelle tilleggstjenester som må utføres. Det kan derfor være lurt å be om en detaljert prisspesifikasjon før arbeidet starter, slik at du ikke blir overrasket over regningen.

Så, når du trenger en rørlegger i Tynset, er det viktig å gjøre litt research, be om pristilbud og sammenligne alternativer. Ikke nøl med å spørre om referanser og still spørsmål for å sikre at du får en pålitelig og dyktig rørlegger til en rimelig pris.

Rørleggervakt Tynset

En rørleggervakt Tynset er en tjeneste hvor rørleggeren er på stand-by, eller jobber 24/7. Tilfelle det oppstår en alvorlig situasjon seint på natten og du trenger en rørlegger må du se etter rørleggere i Tynset som tilbyr "24/7 Vaktservice" eller Rørleggervakt, dette kan du se på toppen av siden på rørleggerene vi viser frem. Der står det tydelig merket hvem som tilbyr rørleggervakt. Rørleggerlisten.no samarbeider med flere hundre rørleggere på landsbasis og derfor kan vi hjelpe deg dersom det haster!

Er du i en situasjon som haster, og du trenger en rørlegger umiddelbart? Vennligst ring vår tjeneste på 97 33 88 99, helt gratis og uforpliktende.

Rørlegger døgnet rundt

Dekker hele Norge • Åpent 24 / 7 / 365 • Uforpliktende tilbud

97 33 88 99

Mest populære rørleggere i Tynset

Det finnes ingen klar fasit på hvordan man kan kåre en populær rørlegger, men hos Rørleggerlisten.no måler vi populariteten til en rørlegger basert på antall positive omtaler. Listen viser deg de tre beste og mest anbefalte rørleggere i Tynset.

Viste du at?

I Tynset finnes det 2934 innbyggere, og 8 rørlegger bedrifter

Kilde: Brønnøysundregistrene, Statistisk sentralbyrå og Rørleggerlsten

Billig rørlegger Tynset

Rørleggere i Tynset tar mellom 750 kr til 1 200 kr per time, med en gjennomsnittlig jobb som koster totalt 2 500 kr til 4 500 kr. Mange VVS bedrifter har et utkjøringsgebyr på 500 kr til 1 000 kr. Rørleggervakt tar typisk dobbelt eller trippel timesbetaling i helger, etter arbeidstid og på helligdager, her kan timesprisen strekke seg opptil 2 500 kr. Så om tanken er å finne en billig rørlegger burde du kontakte dem i ukedagene.

 • Høy prisklasse: 1 500 kr / 1 800 kr i timen ekskludert mva.

 • Lav prisklasse: 750 kr1 200 kr i timen ekskludert mva.

 • Du betaler ca 500 til 1 000 kroner for utkjøring også, så om du trenger rørlegger kun for en time betaler du utkjøring + timesprisen.

Slik unngår du userriøse rørleggere i Tynset

Vi har satt sammen en liste som viser deg hvordan du kan velge en rørlegger du kan stole på i Tynset

Dette er bra:

Velg rørleggere med positive anmeldelser

Velg rørleggere med sertifiseringer

Få tilbud fra flere rørleggere før du velger en

Inviter flere rørleggere på anbud

Unngå dette:

Unngå rørleggere som gir deg en rask pris uten å vite mer om prosjektet

Rørleggere uten noen kunder eller anmeldelser å henvise til

Rørlegger som ikke signerer kontrakt før prosjektstart

Overdreven forskuddsbetaling

Pris for rørlegger i Tynset

TjenestePris (eks mva)
Åpne tett do1.500 kr til 3.500 kr
Montere et toalett2.500 kr til 4.500 kr
Montere en dusj6.500 kr til 12.000 kr
Montere nytt bad75.000 kr til 250.000 kr
Montere varmepumpe4.500 kr til 6.500 kr
Tining av frosne rør2.000 kr til 3.000 kr

Prisene du ser over er kun et estimat, du må regne med at din rørlegger kan kreve enten høyere eller lavere pris for ditt prosjekt. Når du leier inn en rørlegger i Tynset må du regne med å betale mellom 750 til 1.800 kr i timen ekskludert moms. Utkjøring og avfallshåndtering er ikke inkludert i denne prisen. *I tabellen har vi tatt eksempel fra en rørlegger som fakturerer 1 200 kroner i timen eks mva.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Uansett om du velger en rørlegger i Tynset eller en annen som er på andre siden av Norge tilbyr ofte rørleggere og VVS bedrifter de samme tjenestene. Mindre VVS bedrifter tilbyr ofte de viktigste tjenestene som reparasjon fra vannskader, oppgradering av bad og installasjon av varmeanlegg, mens større VVS bedrifter kan hjelpe deg med det samme, men også installasjon av vannmåler, serviceoppdrag, montering og mye mer. Under har vi lagt ved en liste over tjenester din lokale rørlegger kan tilby deg

Montere varmeanlegg

Renovere bad

Vannskader

Flytting av kjøkken

Varmtvannsbereder

Nybygg

Rørleggervakt 24/7 døgnåpent

VVS-service

Ventilasjon og avtrekk

Avløpsrensing og vedlikehold

Se hele listen av tjenester en rørlegger kan hjelpe deg med i Tynset

Andre byer i nærheten

I listen under ser du andre byer i nærheten av Tynset, dersom alle lokale rørleggere er opptatt kan man f.eks kontakte noen utenfor byen for å se om du kan få hjelp.

No items found.

Se opp for disse sertifiseringene

SentralGodkjent

Å ha en "Sentral Godkjenning" logo betyr at en bedrift er offisielt anerkjent og godkjent av norske myndigheter for å utføre visse typer arbeid eller tjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen. Sentral Godkjenning er et kvalitetsstempel utstedt av Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK) i Norge. Det indikerer at bedriften har dokumentert kompetanse, erfaring og systemer for kvalitetssikring som oppfyller kravene i byggesaksforskriften (SAK10).

RørNorge

"RørNorge" er en bransjeorganisasjon for rørleggerbedrifter i Norge. Når en rørlegger har "RørNorge" logoen på sin nettside, betyr det at de er medlem av denne organisasjonen. Medlemskap i RørNorge gir en rekke fordeler og indikerer at bedriften er seriøs og forpliktet til bransjens standarder.

NHO

"NHO", eller Næringslivets Hovedorganisasjon, er en av de største og mest innflytelsesrike arbeidsgiverforeningene i Norge. NHO representerer et bredt spekter av virksomheter innenfor ulike sektorer i norsk næringsliv. Når en bedrift, inkludert en rørleggerbedrift, har "NHO" logoen på sin nettside, indikerer dette at de er medlem av denne organisasjonen.

Godkjent Våtromsbedrift

En "Godkjent Våtromsbedrift" logo indikerer at en bedrift har gjennomgått en godkjenningsprosess som sikrer at de har nødvendig kompetanse og utfører arbeid i våtrom i henhold til gjeldende regelverk og bransjestandarder i Norge.

Mesterbedrift

En "Mesterbedrift" i Norge indikerer at bedriften ledes av en mester – en person som har oppnådd Mesterbrev i sitt fag. Mesterbrevet er en offisiell godkjenning som representerer et høyt nivå av faglig kompetanse og kvalifikasjon innen et håndverksfag.

Slik velger du riktig rørlegger

Det lønner seg og sammenligne flere rørleggere før du velger en aktuell en, men hvordan skal du gjøre det? Jo, du kan fylle ut skjema vårt "Bestill rørlegger" så setter vi deg i kontakt med en rørlegger på et par minutter, helt gratis!

Under ser du alle tilgjengelige rørleggere i Tynset

Rørservice Tynset AS

Rørleggern Bauer

Rørlegger'n Bauer AS

Tynset Varme & Sanitær AS

Tynset Varmeservice AS

Dalsegg Rørleggerservice AS

Bademiljø Tynset Varme og Sanitær AS

Rørservice Tynset AS

I skjema vi tilbyr som setter deg i kontakt med en rørlegger kan du også velge "Befaring". Da sender vi forespørselen din ut til rørleggere som kan tilby gratis befaring uten forpliktelser - Dette er meget populært ettersom du ikke betaler noe og får møte rørlegger før du velger og gjøre noe.

Hvis du blir opp til "Se opp for disse sertifiseringene" vil du finne kjente sertifiseringer rørleggere kan motta. Jo fler jo bedre er dette, spesielt sertifiseringer som Mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift er viktig når du skal jobbe med rørlegger.

Jepp! Når du ser på listen med rørleggere så vil du se en blå knapp med tekst som sier "24/7 Vaktservice" dette betyr at rørleggeren tilbyr døgnåpen servicevakt og du kan kontakte dem når som helst!

Vi har også nå lansert en døgnåpen vakttelefon som kobler deg til den nærmeste rørleggeren 24/7 helt gratis, ring 97 33 88 99 for å få umiddelbar hjelp fra en rørlegger!

Om du velger en rørlegger som jobber selvstendig, altså at det er ett lite firma ligger timesprisen mellom 1.200 til 1.800 kroner i 2024. Velger du en rørlegger fra de store kjedene som f.eks Comfort kan prisen strekke seg opptil 2.000 kroner. Husk også at alle priser er vanligvis ekskludert moms, for å regne ut prisen da tar du bare timesbetalingen og ganger det med 1.25.

Vi er avhengige av rørleggere for noen av de mest avgjørende reparasjonene og oppgraderingene i hjemmet vårt, så det er viktig å ansette en rørlegger du kan stole på. Her er noen av våre beste råd for å hjelpe deg med å finne en pålitelig rørlegger...

1. Les kundeomtaler

I Norge finnes det ingen nettsider som lar deg lese eller skrive omtaler på arbeidet til en rørlegger. Det nærmeste du kommer er Google reviews, og det er derfor vi har utviklet rørleggerlisten.no slik at du enkelt kan lese og skrive omtaler på arbeidet en rørlegger har utført for deg.

2. Se etter sertifiseringer

I Norge får rørleggere sertifiseringer basert på erfaring og ekspertise. I rørlegger bransjen kan man si at jo flere sertifiseringer en rørlegger har, jo bedre er det. Noen av de viktigste sertifiseringene er Mesterbedrift, Godkjent Våtromsbedrift, NHO, Medlem i RørNorge og Sentral Godkjenning.

3. Spør om gratis befaring (Og sammenlign)

Beste måten og avdekke hva prosjektet vil koste er via gratis befaring. Her kommer rørlegger ut og gir deg et prisestimat på hele arbeidet. Rørleggerlisten.no samarbeider også med flere titalls rørleggere rundt hele landet, du kan fylle ut skjema vårt så vil vi sette deg i kontakt med rørleggere som tilbyr gratis befaring.

Når det gjelder å finne riktig rørlegger for oppgaven, er det viktig å ha en samtale med dem om problemet du trenger løst eller arbeidet du trenger dem til å gjøre. Som en del av denne samtalen er det ofte svært nyttig å stille en rekke spørsmål slik at du er tydelig på hva de kan gjøre, hvor mye de tar betalt, og når de kan fullføre jobben.

Her er et par spørsmål du kan stille rørleggeren

 • Hvor lenge har du vært rørlegger?

 • Har du noen sertifiseringer?

 • Har du gjort lignende arbeid i Tynset før?

 • Er arbeidet forsikret, tilfellet noe går galt?

 • Tilbyr du fornøydgaranti?

 • Kommer det noe tillegg på fakturaen en det vi har blitt enig om?

 • Fakturer du for hele prosjektet eller på timesbasis?

 • Hvor lang tid vil prosjektet ta?

Rørlegging er et svært faglært yrke. Enten du skal fikse en dryppende kran eller installere et nytt baderom, er arbeidet krevende og bør utføres av en profesjonell med de riktige sertifiseringene.

Selvsagt så er det noen typer arbeid som kan løses selv, som f.eks en dryppende kran. Men når man beveger seg til mer komplekse prosjekter som råte i gulv, lekkasjer etc skader det ikke å be om gratis befaring fra en rørlegger.

Rørleggere i andre byer

Trenger du en rørlegger i Tynset?

Få tilbud fra døgnåpen rørleggervakt

Få tilbud fra rørlegger

Ring 97 33 88 99